Hvad er Stock Trading og hvordan virker det?

Først er en bestand en andel af ejerskabet af en virksomhed. Stock repræsenterer et krav på selskabets aktiver og indtjening. Som du erhverve mere lager, bliver dit ejerskab af aktierne i selskabet større. Uanset om du siger aktier, egenkapital eller materiel, betyder det hele det samme.
Aktiehandel er gjort på en udveksling, der er steder, hvor købere og sælgere mødes og træffer afgørelse om en pris. Nogle børser er fysiske lokationer hvor transaktioner er foretaget på en trading floor. Anden typen af exchange er en virtuel form, bestående af et netværk af computere hvor aktiehandlen er gjort elektronisk.
Et aktiemarked er intet mere end en super-sofistikerede landmænd marked forbinder købere og sælgere. Du kan bruge en mægler for aktiehandel, der fungerer som en “prisstiller” for forskellige bestande. De kan matche op købere og sælgere direkte men ogsÃ¥ opretholde en opgørelse over bestandene til at sælge til andre aktiehandel parter.
Hvis du er ny til investering online, ikke sætte din hele livet opsparing i en online-konto. Starte med et mindre beløb, som vil være lettere at håndtere og holde styr på. Når du føler dig sikker, kan du derefter beslutter at tilføje flere penge til din investering online konto.
Når online, mange investorer har tendens til at koncentrere sig om bestande, specielt store-cap indenlandske aktier. Mens disse bestande bør udgør en del af din portefølje, bør ikke de være det hele! Tage hensyn til din tid horisont og risiko tolerance at udvikle en velafbalanceret portefølje af aktier, obligationer og kontanter.
Hvis du er ny til investering online og søger for at åbne en formidlingsprovision konto, er der nogle vigtige fakta du bør vide, før du vælger en mægler. Hver enkelt har styrker og svagheder, men ikke alle, der ser en mægler på samme måde. For eksempel, hvis du er komfortabel at finde din egen forskning for investering online, vil derefter dyb rabat mæglere fungere godt for dig.
Spørg dig selv…
Hvilke tjenester der tilbydes? Har de forskning tilgængelig? Hvad er omkostningerne til dig for at investere online? Hvad er de reelle Kommissionen omkostninger til at gøre en handel, herunder hÃ¥ndtering gebyrer? Hvordan bekræftelser sendes til dig – via e-mail, snail mail, telefonisk? Kan du indtaster ordrer via telefon, via e-mail, direkte on-line? Koster det ekstra at ringe og tale med en mægler hjælp til din konto?
Sprede risikoen er afgørende for langsigtet succes i aktiehandel. Hvis du har investeret din hele besparelser i et selskab og dette selskabs lager falder med 50%, har du mistet halvdelen din opsparing på én gang. Hvis du har spredt din risiko ved at investere i 4 virksomheder, og en af virksomheder bestanden falder med 20%, mister du kun på ét område. Sprede risikoen forsikrer dig, at hvis en bestand går ned du har andre at afbalancere din situation.

One thought on “Hvad er Stock Trading og hvordan virker det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.