Hvordan at vælge højre College kreditkort for dig

Kreditkort er en stor industri. Alle, der kan få en eller to eller 10, bruger dem fordi de er en stor bekvemmelighed. Men der er så mange kreditkort tilbydes studerende disse dage, kan det synes næsten umuligt at vælge rigtige college kreditkort for dig. Men det er meget vigtigt at undersøge og at vælge omhyggeligt for at sikre, du ender op med den bedste deal, du kan finde.
Det er også vigtigt ikke at gå overbord og få en halv snes kort eller mere. Det er meget nemt at få dig ind i alvorlige finansielle problemer, før du indser det. Det er så let at bruge kortene, når du vil have noget – men regningerne start derefter kommer og bliver større og større.
Den rente, en college kredit card afgifter er en kritisk faktor i dine overvejelser. Lad os se det i øjnene, når du foretager et køb på college kreditkort du er faktisk lån penge fra kortudstederen. De vil have det tilbage – med interesse. Så skal du betale en månedlig rente på dette lån, medmindre du betaler din saldo i fuld hver måned.
Naturligvis, den bedste mulighed er at afbetale kreditkort hver måned, men nogle gange, bare kommer ikke til at ske, så du ønsker at få en college kreditkort med den laveste årlige procentsats og den længste 0% renter indledende periode. Fleste af college kredit kort vil være meget ens i disse to forhold, så det næste punkt at overveje er hvilken slags belønninger du får for brug af kreditkort.
College kreditkort er de første ‘rigtige’ kreditkort, som de har fået for mange studerende, og de kan ikke vide, hvad slags belønning ville være bedst til at lede efter. Generelt, de tre vigtigste belønning typer, der vil være mest værdifulde for studerende er:
* Cash Back
* Hyppig flyer mil
* Gratis gas
Cash back på et college kreditkort er faktisk en slags pointsystem. Som du bruger penge akkumulere disse punkter på din college kreditkortkonto. De kan så veksles til kontanter, gavekort eller særlige rabatter på populære forretninger og butikker. Mens mængden af “cash back”, får du som en college kreditkort belønning kan synes små, Husk, at hver lille smule hjælper og du vil snart reoler det op.
Hvis du har kontanter tilgængelige til at betale for emner som bøger og andre fornødenheder, kan du bruge dit kort i stedet og derefter betale regningen så snart det kommer. Dette gør to vigtige ting for dig. Først, det hjælper med at opbygge dit kredithistorie i en meget positiv måde. For det andet, det fremskynder din belønning. MEN du skal betale det, ikke bruge at kontanter på noget andet og ender med at betale renter. Du skal holde din finanser under streng kontrol.
Hyppig flyer mil kunne være de bedste belønninger til har med en college kredit kort, hvis du deltager i et kollegium lang afstand fra dit hjem. Som du kan bruge din college kreditkort optjener du frequent flyer miles, at du kan senere udveksle for flyvninger hjem – eller hvor du ønsker at gå. I modsætning til flyselskab belønning ordninger, kan normalt kreditkort bonusprogram miles bruges på enhver deltagende luftfartsselskab, på verdensplan.
Gratis gas når du bruger din college kreditkort kunne være din bedste løsning, hvis du har din egen bil. Gas priserne hold at få højere og nogle college kreditkort tilbud belønninger, der kan hjælpe med de stigende udgifter til drift en bil ved at tilbyde rabatter for gas station køb. Disse gratis gas college kreditkort kan også tilbyde rabatter og peger i retning af andre motoring relaterede elementer, så det kan være værd at bruge tid på at sammenligne de forskellige programmer til rådighed.
Med omhyggelig forskning, lidt sund fornuft, og omhyggelig opmærksomhed på din økonomi, kan dine college kreditkort helt sikkert hjælpe lette din college år og give dig et stort forspring på en fremragende kreditværdighed.
Copyright 2005 Richard Keir

One thought on “Hvordan at vælge højre College kreditkort for dig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.