Vent ikke For den perfekte Situation at betale ned din gæld.

 Antallet en grund folk ikke får ud af gælden er de ikke forsøger. Dette gælder muligvis for dig. Du vil, men aldrig synes at gøre det. Du lægger det uanset af hvilken grund.
Du ønsker at vente på dit liv skal være lige højre, før du gøre forsøget. Du fortæller dig selv, når jeg får det nye job, når jeg modtager den næste forfremmelse, eller når jeg får min næste rejse, jeg vil gå på arbejde på min gæld.
(c) 2004 David Wilding
Måske du venter nogle kunstigt fastsat dato. Du fortæller dig selv første år vil være et godt tidspunkt at starte, eller når du kommer tilbage fra ferie. Når det er, er det altid i fremtiden.
Jeg kalder denne “perfekte situation procrastinating.”. Dette gør det muligt at udskyde enhver handling, mens du venter på din situation at være perfekt. Det minder mig om en historie, jeg læste forleden om en mor, registrering af hendes datter til børnehave.
Mor, en skolelærer, tog sin datter til at registrere til børnehave. De blev mødt af pædagog nær en tabel uden for rummet. På bordet havde hun nogle papir og farveblyanter. Moderen stod tilbage mens læreren gjorde, hvad moderen anerkendt som, en simpel screening af hendes datters evner.
Læreren spurgte barnet til at vælge sin foretrukne farve oliekridt og skriv hendes navn på et af stykkerne papir. Moderen svævende i baggrunden, vidste, at datteren ikke kunne kun stave sit navn, men navnene på alle sine familiemedlemmer. Hun var tilfreds med hendes datter ville gøre så godt.
Men barnet bare stod og stirrede på farveblyanter. Læreren igen spurgte hende til at vælge sin foretrukne farve og skrive sit navn. Barnet forblev stadig. Hendes mor vidste hun kunne gøre det, men holdt sig tilbage for at tillade lærer at håndtere det. Læreren derefter lægger armen omkring pigen og fortalte hende at det var okay, ville hun lære at skrive sit navn i løbet af skoleåret.
Da den lille pige og mor kørte hjem moderen spurgte hende, hvorfor hun ikke skriver hendes navn. Hendes datter svarede: “hun bad mig om at skrive mit navn med min yndlingsfarve og der var ingen pink oliekridt.”. Den lille pige, meget habil i gør hvad blev spurgt af hende, gjorde ikke det, fordi situationen ikke var perfekt. Mange gange er vi på samme måde.
Som du får klar til at tackle din gæld, gør det som du er i stand til, ikke venter på den perfekte situation. Det er vigtigt at have en plan, er det vigtigere bare begynde. En plan kan tilpasses, som du går, men hvis du justerer løbende din startdatoen, du aldrig vil sætte din plan til handling. Så start nu, Vent ikke for din pink oliekridt.

2 thoughts on “Vent ikke For den perfekte Situation at betale ned din gæld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.