At vælge den rigtige kreditkort til din virksomhed

Drive forretning kan være dyrt… især hvis du lige er startet i din valgte virksomhed. For at få enderne til at mødes og få alt, hvad der dine virksomhedsbehov, kan du overveje at få en forretning kreditkort eller i det mindste et kreditkort, der skal bruges specifikt til forretningsformål. Med alle de forskellige muligheder i kreditkort for både virksomheder og enkeltpersoner, kan det undertiden være vanskeligt at afgøre på et bestemt kort til at opfylde virksomhedens behov.

Oplysningerne nedenfor er designet til at hjælpe dig med at beslutte på enten et visitkort eller et personligt kort til erhvervsmæssig brug, og bør hjælpe dig med at finde det bedste kort, som du kan få for dine behov.

Definere Business Credit Cards

Som navnet antyder, er business kreditkort disse kort, som er designet til at blive brugt af repræsentanter for en virksomhed i at firmanavn i stedet for af personerne, der selv. Business kreditkort giver virksomheder at have kreditkort, der ikke behøver at blive genudgivet hver gang de personer, der er tildelt kortene ændre holdninger.

Mange business kreditkort vil også have en højere kreditgrænse end mange kommercielle kort, således at den afspejler såvel en virksomhed frem for individ øget indkomst som de højere udgifter af de ting, som mange virksomheder ville være at købe på kredit.

Hvornår skal du bruge personlige kredit i stedet

Selvom visitkort kan være praktisk, de ikke er rigtige for alle situationer. Virksomheder, der lige er startet ud eller virksomheder med en enkelt ejer, der beskæftiger sig med en stor del af omkostningerne op foran kan ofte få en bedre deal fra at have en personlig kreditkort for ejeren eller operatøren af virksomheden, med kortet at blive udpeget skal kun bruges til Anette Ness formål.

Mange nye eller små virksomheder simpelthen ikke er etableret og velstående nok for potentielle kortudstedere at overveje for deres bedste priser, hvis de finder business på alle. Business ejere og operatører kan finde at de har en bedre chance for ansøger om et kort ved hjælp af deres egen kredit, eller måske endda en egenkapital linje på fast ejendom, som de ejer.

At finde de bedste kort priser

Uanset hvilken type kort, som du søger, er en af de vigtigste aspekter for at finde det rigtige kort til dit behov at lokalisere det kort, der vil give dig den bedste rente på enhver balance, som du kan bære. Det betyder, at du bliver nødt til at tage sig tid til at finde oplysninger på en række forskellige kort og sammenligne priser, der tilbydes på hver. Kontakt en bred vifte af forskellige banker og kortudstedere og bede dem om deres nuværende satser, og sørg for at få satsen citater til både personlig og visitkort.

Træffes beslutning om det rigtige kort

Når du har indsamlet en række forskellige sats citater, bør du tage lidt tid at sammenligne de andre vilkår i de kort, du overvejer. Kontrollere, om aktivering eller forarbejdning gebyrer samt månedlige eller årlige gebyrer, der kan være til stede. Hvis det er muligt, du ønsker at finde et kort med ingen ekstra omkostninger (da du vil allerede betaler renter på din saldo), men som mange visitkort har årlige gebyrer du kan have til at søge og finde det laveste årlige gebyr, som du kan.

At tage ekstra tid at finde det rigtige kort til din virksomhed har brug for kan spare dig både tilbagebetaling tid og ekstra penge senere, så det er absolut værd at den tid, det tager.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

One thought on “At vælge den rigtige kreditkort til din virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.