Deltag den 2nd bølge af Affiliate Marketing succes

Hvad mener jeg med ‘2nd bølge’? … Lad mig forklare:

Kan du huske de gode gamle dage når affiliate programmer først kom i eksistens i den midten til slutningen af 1990 ‘s? Alle sprang med to fødder og lægge op snesevis af affiliate links på deres websted uden nogen reel troede, at hvad de gjorde. Vi spurgte så, hvorfor vi gjorde ikke gøre nogen penge – ikke nogen rigtige penge, der er.

Det samme er sket med lanceringen af andre nye industrier i denne indledende dille og hype fik ud af hånden, men når tingene gennemleves ned folk tænkte tingene igennem, sammensætte forretningsmodeller og nu lykkes big tid inden for denne industri. Den gode nyhed er, at vi, som affiliate marketingfolk, kan lære af disse industrier gennem deres første og andet faser.

En Definition af, hvad en første og anden bølge er

Den første bølge er banebrydende scenen, lanceringen af en ny industri. Der er masser af spænding og hype med de fleste mennesker nu at vide, hvad de gør. Der er mange fejl og meget lidt overskud i denne periode.

Den anden bølge er den spændende fase. Det er allerede kommet for dagens lys inden for fase 1, at der er potentiale inden for industrien. Folk sammensætte langsigtede forretningsplaner og selv almindelige mennesker som du og jeg kan lykkes i en stor måde. Bølge 2 er derfor, når den virkelige rigdom er skabt.

Industrien eksempler på deres første og andet bølger

Lad os tage et kig på nogle eksempler på brancher i deres første og andet bølger og den succes, de har opnået for tusindvis af mennesker, der var i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt:

Video kassettebåndoptagere (VCR): Huske de første videobåndoptagere? De var store, meget dyrt og ikke mange mennesker havde råd til en. I 1972 Phillips var først til at lancere en Videobåndoptager til brug i hjemmet, men det gjorde ikke appellere til forbrugermarkedet. Kun et par hundrede blev solgt.

Anden bølge: VHS introducerede deres version af videoen i 1977, som var mere tiltrækkende for offentligheden. Priser kom og snart den gennemsnitlige husholdning havde en. I dag, DVD-afspillere nu erstatter dem og enorme fortjenester der søges i denne industri.

Personlige computere: I 1976 Apple lancerede den første PC, hurtigt efterfulgt af IBM med Microsofts DOS styresystem i 1981. Disse pc’er var langsom, dyre og altid syntes at gå ned.

Den anden bølge: Dell og Compaq indført nye design pc’er, og Bill Gates og hans Microsoft Empire lanceret ‘Windows 1.0’ i 1985. Som følge af dette boom blev tusindvis af millionærer skabt i en enkelt årti.

Den 1st og 2nd bølge af Affiliate Marketing

Affiliate Marketing: Den første bølge af Internet og affiliate marketing forretning varede mellem ca 1996-2003. Alle de oprindelige hype omkring World Wide Web og at tjene penge ved at sælge andre folks ting voksede i denne periode. Affiliates giver ingen reel troede på deres websteder og sætte op snesevis af affiliate links. Ikke mange affiliate marketingfolk lavet nogen rigtige penge at tale om og ikke mange af disse websteder er findes i dag.

Den anden bølge er fra omkring 2003 og fremefter. Den oprindelige hype er død en smule og med indførelsen af new wave teknologi og software, betyder at det nu er lettere for den gennemsnitlige webmaster til at opbygge en succesfuld og nyttig hjemmeside forretning lykkes langsigtet med store overskud.

Så hvad betyder dette For nutidens Affiliate Marketer?

Du er nu fanget i begyndelsen af den 2nd bølge af affiliate marketing. Du befinder dig i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt – Brug denne til din fordel nu… i dag… Her er nogle grunde:-

Online shopping industrien vokser med en fænomenal hastighed

Flere og flere folk køber online

Konkurrence med affiliate sites er stadig relativt lav i forhold til hvordan det vil se ud i fremtiden

For at komme foran denne stigende konkurrencedygtig industri, skal du tænke på affiliate marketing som en forretning. Endda gå så langt som at skrive en forretningsplan for din affiliate forretning. Du skal forstå, at for at komme foran dine konkurrenter og endda komme til toppen af søgemaskinerne, skal du opbygge en business platform for langsigtet succes. Du skal tænke på dig selv som en udgiver af informative indhold først, derefter en affiliate marketing andet. Dette er ‘nøglen’ til succes af den anden bølge af affiliate marketing. Lad mig gentage det igen ‘du skal tænke på dig selv som en udgiver af informative indhold først, derefter en affiliate marketing andet’.

Resumé

Indse, at internettet er stadig i sin vorden, og at de er her i det rigtige sted på det rigtige tidspunkt. Dette kunne kun ske en gang i dit liv, så hoppe på det med det samme. Den første hektiske fase af affiliate marketing er overstået og vi har indtastet den nye og spændende anden fase, som er hvor den ‘rigtige’ rigdom er skabt. Husk, at Bill Gates og hans Microsoft Empire kom i eksistens i den anden fase af personlig computerindustrien – resten er historie!

One thought on “Deltag den 2nd bølge af Affiliate Marketing succes

  1. Hi, i read your blog occasionally and i own a similar one and i was just wondering if you get a lot of spam responses? If so how do you protect against it, any plugin or anything you can recommend? I get so much lately it’s driving me insane so any assistance is very much appreciated.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.