5 super Wealth Building Tips bane vejen til økonomisk frihed

Der er så mange ting involveret i bygning rigdom at det ville tage meget mere end et artikel for at forklare det hele. Så har vi sat sammen en simpel fem-trins guide til at hjælpe dig med at få en god start i opbygge rigdom i en menneskealder.

Trin 1: Sæt specifikke mål

Målopnåelse er en opgave, der kan være nemt sætte off – især når du har meget travlt i daglige aktiviteter. Men målopnåelse er først og en af de vigtigste skridt du vil tage for at nå rigdom. Sæt både kortsigtede og langsigtede mål. Kortsigtede mål kan være daglige, ugentlige og månedlige mål. Disse skal afsløre, hvor du gerne vil være økonomisk af en vis tid i den nærmeste fremtid.

Langsigtede mål omfatter mængden af rigdom, du gerne vil samle inden for et år, to år, eller måske endda fem eller ti år. Begge typer af mål er nødvendigt at opbygge rigdom. Uden mål, du spekulerer på blindt uden pleje eller tanken om hvad der er forude. Dette mønster af liv er sikker på at forlade du tomhændet!

Trin 2: Opret en forretningsplan

Hver succesfuld forretning fra fortiden og i dag startede med en plan. Din forretningsplan bør illustrere hvor du er nu, hvor du planlægger at være i fremtiden, og hvordan du skal komme dertil. Nedskrive disse par noter på papir. Derefter udfylde de tomme felter til at oprette en ru forretningsplan. Det er nemmere end du tror.

* Din nuværende indkomst

* Business overskud og udgifter (hvis du allerede ejer en virksomhed)

* Business budget (eller personlige budget Hvis arbejder for en anden)

* Kapital nødvendigt på forhånd at fremme og drive virksomhed

* Planer om at erhverve kapital behov (kilde til kapital)

* Udgiftsplan (kampagner, forsyninger, lagerbeholdning, online udgifter mv.)

* Forventninger (hvilke resultater forventer du af din oprindelige indsats?)

At skabe en forretningsplan er et nødvendigt skridt at opbygge rigdom gennem din egen virksomhed. Selv hvis du ikke ejer en virksomhed, skal du skrive ned en lignende plan for at nå dine personlige rigdom mål.

Trin 3: Undgå skadelige gæld

Gæld er en af de vigtigste grunde mange mennesker aldrig akkumulere rigdom. Men husk, at der findes to slags gæld: skadelige gæld og nødvendige gæld. Skadelige gæld er gæld du opretter til ting du ikke behøver som overdreven shopping, luksusvarer, dyre biler, som du ikke har råd, osv. Nødvendige gæld er gæld de fleste mennesker skal have til at leve som et realkreditlån, billån (overkommelig), medicinsk, college, osv. Denne gæld er en del af livet for de fleste familier og bliver for mange, mange år. Men, selv disse typer af fordringer bør holdes godt inden for din indkomst begrænsninger. Hvis du kan kun råd til en $250/ måned billån, derefter shoppe rundt, indtil du finder en til denne pris. Ikke give efter for fristelser og presset til at købe mere dristig, dyrere bilen med en $450/ måned betaling. Det er ikke risikoen værd!

Du kan spørge, “Jeg troede disse trin var til at bygge rigdom?”

Da det sker, er gæld modsat af rigdom. Den mere gæld, du har, den mindre rigdom, du vil akkumulere. Du kan ikke gemme penge eller investere penge, der tilhører en anden. Hvis du optjener $3.000 i indkomst i denne måned, men skylder $2.000 i lån (før daglige leveomkostninger), kan du muligvis få ekstra penge at spare. Du skal enten tjene mere eller sælge nogle elementer til at betale din gæld. Du bør undgå denne “gældsfælden”, hvis du har tænkt på at opbygge rigdom for fremtiden.

En anden type af gæld er en for din virksomhed. Du kan tegne en lille virksomhed lån, til at få tingene i gang eller til at fremme din forretning. Hvis du er usikker på, om virksomheden vil give overskud, forsøge at undgå business gæld, indtil du har testet det et stykke tid.

Trin 4: Udvikle en personlig Plan

Ovenfor udviklet du en forretningsplan. Nu er det tid til at oprette en personlig plan. Hvilke opgaver vil du gøre dagligt for at bygge rigdom? Sætte dig selv på en tidsplan og et stramt budget. Arbejde mod dine mål dagligt ved at lave en liste af ting at gøre og mærkning fra hvert punkt på listen, som du har fuldført opgaverne. I din budgettering, omfatter en angives beløbet af penge du vil lægge væk i besparelser (opsparingskonto, IRA, lagre, obligationer mv.) Hvis du planlægger at investere, Sørg for at sprede dine investeringer. Vælg kun én eller to højrisiko investeringer og flere “sikrere” investeringer såsom investeringsforeninger eller obligationer.

Trin 5: Holde fokus på målet, ikke omstændighederne

Uanset hvilken situation du befinder dig i, holde dine øjne på den rigdom opbygning mål forude. Selv om salget er nede i din virksomhed, don’t stop døde i deres spor. Husk, at virksomheder har op-og nedture. Hvis du forbliver trofast mod dine mål i de langsomme tider, er de travle tidspunkter bundet til at være meget bedre end nogensinde. Din indkomst vil vokse og du vil have de ekstra penge er nødvendige for at nå dine mål, rigdom-bygning.

I en nøddeskal, sker bygge rigdom ikke over night med en get-rig-hurtig program. Det sker med konsekvent arbejde mod mål og opgaver, du har oprettet. Du kan opbygge rigdom for din fremtid, hvis du ikke vakle fra disse grundlæggende sandheder, der har arbejdet for millioner af andre!

One thought on “5 super Wealth Building Tips bane vejen til økonomisk frihed

  1. I’m really enjoying the design and layout of your blog. It’s a very easy on the eyes which makes it much more pleasant for me to come here and visit more often. Did you hire out a designer to create your theme? Exceptional work!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.